Jaunībā Znaroks esot bijis līdzīgs Radulovam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas hokeja izlases treneris Harijs Vītoliņš saskata līdzīgas rakstura iezīmes Oļegam Znarokam un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) zvaigznei Aleksandram Radulovam (Maskavas CSKA).

«Jā, Znaroks jaunībā bija līdzīgs Radulovam, jo īpaši vecajos Rīgas «Dinamo» laikos,» «R-Sport» citēts Vītoliņš. «Kad vairs pats nespēlē, grūti par šādām lietām tagad runāt. Tagad daudz ko nemani un nepiefiksē. Tomēr karstasinīgs viņš bija.»

«Pirmo reizi ar Znaroku tikāmies 1987.gadā, kad atnācu uz Rīgas «Dinamo»,» atcerējās latvietis. «Toreiz mēs vienā maiņā vēl nespēlējām. Vēlāk mūsu ceļi šķīrās. Oļegs aizbrauca uz Vāciju, bet es devos uz Šveici un Ameriku. Kopā mēs spēlējām Latvijas izlasē. Sākumā ar Oļegu nebija viegli saprasties, bet pēc tam mums spēle aizgāja un vairākos pasaules čempionātos darbojāmies vienā maiņā.»

Šobrīd Znaroks ar Vītoliņu vada spēcīgo Krievijas hokeja valstsvienību. Latvijas treneru tandēm sevi lieliski apliecināja KHL, kad divas reizes ar Maskavas «Dinamo» spēja izcīnīt Gagarina kausu.

Krievijas izlase savā pašmāju pasaules čempionātā spēkosies vienā grupā ar Latviju, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Norvēģiju, Dāniju un Kazahstānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu