Novickis neplāno beigt karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas basketbola zvaigzne Dirks Novickis vēl neplāno beigt sportista karjeru un arī nākamsezon grasās spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Dalasas «Mavericks».

Novickim, kuram jūnijā paliks 38 gadi, līgumā uz nākamo sezonu iekļauta izvēle, tādējādi viņš var izlemt - palikt «Mavericks» komandā, kļūt par brīvo aģentu vai arī noslēgt karjeru.

«Pirms pāris gadiem noslēdzu līgumu uz trim sezonām. Mans nodoms vienmēr bijis šo līgumu izpildīt līdz galam,» norādīja Novickis, kura pārstāvētā «Mavericks» komanda pirmdien izstājās no NBA izslēgšanas spēļu turnīra un noslēdza sezonu, Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 1-4 atzīstot Oklahomsitijas «Thunder» pārākumu. Šajā sērijā Novickis vidēji mačā guva 20,4 punktus un bija rezultatīvākais spēlētājs Dalasas vienībā.

«Vienmēr esmu vēlējies noslēgt karjeru «Mavericks» komandā, it sevišķi pēc tam, kad izcīnījām čempiona titulu pirms pāris gadiem. Nākamsezon man būs 38 gadi. Kamēr mēs esam konkurētspējīgi, es būšu «Mavericks» spēlētājs līdz karjeras beigām,» piebilda Novickis, kurš visas 18 sezonas NBA spēlētāja karjerā pavadījis Dalasas vienībā.

NBA vēsturē Novickis ir sestais rezultatīvākais spēlētājs ar 29 491 punktu. 2011.gadā viņš kļuva par NBA čempionu un tika atzīts par finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. Savukārt 2007.gadā Novickis tika nosaukts par NBA regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu