Gudļevska pārstāvētā «Lightning» ar zaudējumu sāk Stenlija kausa otro kārtu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tampabejas «Lightninhg» ar 3:5 zaudējumu pret Ņujorkas «Islanders» trešdien sāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences pusfinālsēriju Stenlija kausa izcīņā.

Lai gan mājinieki «Lightning» atklāja rezultātu, «Islanders» līdz pirmās trešdaļas beigām guva trīs vārtus, otrajā periodā vēl vienus, iegūstot 4:1 pārsvaru. Trešajā periodā mājinieki atguva divus vārtus, tomēr «Islanders» pēdējā minūtē ar ripas raidījumu tukšos vārtos atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Šeins Prinss. «Lightning» spēlē izmantoja abus pieteiktos vārtsargus - Bens Bišops, kurš, atvairījis deviņus no 13 metieniem, pie 1:4 tika nomainīts pret Andreju Vasiļevski, kurš atvairīja visus septiņus metienus.

Tikmēr Našvilas «Predators» ar 2:1 viesos uzvarēja Anaheimas «Ducks» un Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 4:3. Kolins Vilsons un Pols Gostads jau pirmajā periodā guva divus vārtus, bet Peka Rinne spēlē atvairīja 36 metienus. Konferences pusfinālā «Predators» tiksies ar Sanhosē «Sharks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu