Jevpalovam AHL sezona noslēgusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas spēlēm piektdien izstājās Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» vienība.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā «Barracuda» izbraukumā ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) piekāpās Ontario «Reign», sērijā līdz trim panākumiem ciešot neveiksmi ar 1-3.

Jevpalovs šim mačam pieteikts nebija.

Līdz ar to Latvijas uzbrucējam šī sezona ir noslēgusies, bet izslēgšanas mačos viņš trīs spēlēs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Savukārt 60 regulārā čempionāta cīņās viņa kontā pieci vārti un deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -18.

Šīs sezonas laikā Jevpalovs aizvadīja dažus mačus arī Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL).

Jau vēstīts, ka pirms tam no Kaldera kausa izcīņas izstājās latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas «Comets», kas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 1-3 piekāpās Olbanī «Devils» vienībai.

Savukārt uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētā Portlendas «Pirates» komanda Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 2-1 atrodas vadībā pret Hēršijas «Bears».

Pirms tam Austrumu konferences pusfinālu sasniedza Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» vienība, kas ceturtdaļfinālā sērijā ar 3-0 pieveica Providensas «Bruins».

Kaldera kausa izcīņu nespēja sasniegt vienīgi Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch» vienība, tomēr Latvijas vārtsargs ir pievienojies Tampabejas «Lightning» komandai, kas spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un sasniegusi izslēgšanas spēļu turnīra otro kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu