«Penguins» nonāk uzvaras attālumā no Austrumu zonas fināla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pitsburgas «Penguins» komanda naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijas ceturtajā spēlē, nonākot viena panākuma attālumā no konferences fināla.

«Penguins» hokejisti savā laukumā «CONSOL Energy Center» (18 614 skatītāji klātienē) ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica Vašingtonas «Capitals».

Par mača galveno varoni kļuva mājinieku uzbrucējs Patriks Hornkvists, kas ar precīzu metienu pagarinājuma trešajā minūtē nodrošināja «Penguins» komandai uzvaru. Viņš tika nosaukts par mača spožāko zvaigzni.

Pamatlaikā uzvarētāju sastāvā precīzi meta Mets Kalens un Trevors Deilijs. Savukārt «Capitals» rindās vārtus guva Džejs Bīgls un Džons Kārlsons.

Trešajā trešdaļā pēc Aleksandra Ovečkina sitiena ar nūju pa roku laukumu pameta viens no «Penguins» līderiem Sidnijs Krosbijs. Tomēr nopietns savainojums viņam nav konstatēts.

Līdz šim «Penguins» hokejisti izslēgšanas spēlēs papildlaikā bija piedzīvojuši astoņus zaudējumus pēc kārtas.

Sērijas piektā spēle līdz četrām uzvarām notiks naktī uz svētdienu Vašingtonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu