Masaļskis: Neesam šeit ieradušies zaudēt, vēlamies uzvarēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis sarunā ar «R-Sport» atzina, ka pasaules čempionātā (PČ) ieradušies izcīnīt panākumus.

«Latvijas Hokeja federācija (LHF) mums likusi uzdevumu izcīnīt desmito vietu. Tomēr mēs ar puišiem vēl parunāsim. Neesam šeit ieradušies zaudēt, vēlamies katrā spēlē cīnīties par punktiem,» sacīja pieredzējušais vārtsargs.

Jau šajā pēcpusdienā plkst. 16.15 Latvija Maskavā spēkosies ar spēcīgo Zviedrijas izlasi, kas allaž ir medaļu pretendente.

«Vai izlases iekšienē joprojām ir organizatoriskas problēmas? Mēs sarunājām par šo tēmu vairs nerunāt ar presi. Apstākļi ir uzlabojušies,» atzina Masaļskis.

Pasaules čempionāts Latvijas izlasei sāksies ar trim ļoti smagiem pārbaudījumiem - spēlēm pret Zviedriju, Čehiju un Krieviju. Jo īpaši intriģējoša ir trešā spēle pret mājiniekiem, jo tā notiks 9.maijā. Ceturtajā mačā Latvija spēkosies ar Šveici, bet pēc tam pretim stāsies Dānija, Kazahstāna un Norvēģija.

Vakara spēlē (pl. 20.15) Maskavas grupā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas komanda spēlēs ar Čehiju. Savukārt Sanktpēterburgā vispirms ASV spēlēs pret Kanādu un Somija ar Baltkrieviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu