Našvila trešajā pagarinājumā uzvar Sanhosē NHL Rietumu pusfināla sērijas spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Našvilas «Predators» naktī no ceturtdienas uz piektdienu pēc vietējā laika ar 4:3 trešajā pagarinājumā uzvarēja Sanhosē «Sharks» Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences pusfinālā un izlīdzināja rezultātu sērijā 2:2.

Uzvaras vārtus guva Maiks Fišers, kad trešajā pagarinājumā bija spēlētas 11 minūtes un 12 sekundes.

«Predators» vispirms divas reizes izvirzījās vadībā, bet «Sharks» divreiz rezultātu izlīdzināja pirms trešajā periodā Brents Bērnss viesiem guva trešos vārtus, bet Džeimss Nīls četras minūtes un 21 sekundi pirms pamatlaika beigām panāca 3:3.

Uzvarētāju vārtos Peka Rinne atvairīja 44 metienus, bet zaudētājiem Martins Džonss - 41 metienu.

Otrā Rietumu konferences pusfinālā Dalasas «Stars» ar 3:2 pagarinājumā viesos uzvarēja Sentluisas «Blues» un arī panāca izlīdzinājumu sērijā 2:2. Uzvaras vārtus guva Kodijs Īkins, kad pagarinājumā bija spēlētas divas minūtes un 58 sekundes.

Piektdien Austrumi konferences pusfināla ceturto spēli Ņujorkā aizvadīs vietējie «Islanders» pret Tampabejas «Lightnikg», kur sērijā rezultāts ir 2:1 Tampas komandas labā, bet sestdien Vašingtonas «Capitals» piektajā spēlē uzņems Pitsburgas «Penguins», kas ir vadībā sērijā ar 3:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu