Hokeja eksperts: Spiediens uz Krievijas hokejistiem būs liels

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Hokeja eksperts Sergejs Gimajevs uzskata, ka uz Krievijas valstsvienības pleciem gulsies liels spiediens uzvarēt pašmāju pasaules čempionātā.

«Protams, ka uztraukums būs liels,» «Championat.com» citēs Gimajevs. «Vēlamies to vai ne, bet presings uz mūsu spēlētājiem būs milzīgs.»

«Kā ar to tikt galā? Komandā spēlē daudz pieredzējuši spēlētāji, kas jau paspējuši aizvadīt karjeras atbildīgus mačus. Liels uzsvars likts uz pārbaudītām vērtībām.»

Gimajevs arī uzskata, ka Krievijas izlasei apakšgrupas turnīrā nevajadzētu sagādāt problēmas. Izlases mērķis esot cīņa par medaļām.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievija pirmo apakšgrupas dueli aizvadīs jau šovakar, kad plkst.20:15 spēkosies ar Čehijas izlasi.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei apakšgrupas sacensībās garantē septiņas spēles. Pēc viena apļa grupu spēlēm, kas ilgs no 6. līdz 17. maijam, katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet turnīra divas vājākās komandas būs spiestas pamest augstāko divīziju. Viņu vietā nākamajā gadā nāks Slovēnija un Itālija, kuras ieņēma pirmās divas vietas pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā. Jau šobrīd ir zināms, ka no augstākās divīzijas nevar izkrist Vācija un Francija, jo nākamā gada pasaules čempionāts notiks abās šajās valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu