KHL tomēr neveidos savu fārmlīgu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība tomēr izvēlējusies neveidot savu fārmlīgu, kas tiek pamatots ar finansiāla rakstura problēmām, trešdien vēsta aģentūra TASS.

Informācija, ka KHL grasās veidot savu fārmlīgu bija martā, turklāt pēcāk Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» vadība atklāja, ka šim turnīram pieteikusi vienību ar nosaukumu «Daugava». Tomēr nu KHL vadība nolēmusi šādu čempionātu neveidot.

«Vienojāmies ar KHL, ka šāda līga netiks izveidota. Nav jēgas rīkot divus turnīrus,» pauda Krievijas Hokeja federācijas izpilddirektors Dmitrijs Kurbatovs, piebilstot, ka tādā veidā nedrīkstot mētāties ar valsts naudu.

Iepriekš bija izskanējusi informācija, ka jaunizveidotajai fārmlīgai jeb premjerlīgai pieteikušās 12 komandas, bet turnīra mērķis bija hokejistu sagatavošana KHL vienībām, kā arī to spēlētāju piesaistīšana, kuri ir pārauguši junioru vecumu.

Šajā sezonā KHL regulārajā čempionātā spēlēja 28 komandas. Bez Krievijas klubiem turnīrā piedalījās arī pa komandai no Latvijas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Somijas, Slovākijas un Horvātijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu