Tretjaks pauž atbalstu Znarokam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidents Vladislavs Tretjaks Krievijas medijiem atklājis, ka līgums ar nacionālās komandas galveno treneri Oļegu Znaroku netiks pārskatīts un viņš turpinās darbu līdz 2018. gada olimpiskajām spēlēm Phjončhanā.

«Vienu gadu - zelts, otru - sudrabs, tagad bronza - pilns komplekts. Oļegam Znarokam kontrakts ar ar Krievijas Hokeja federāciju ir spēkā līdz olimpiskajām spēlēm. Runas par līguma pārskatīšanu nav, viņš strādās līdz Olimpiādei,» Krievijas presei sacīja Tretjaks.

Pasaules čempionātā Maskavā un Sanktpēterburgā Krievijas sabiedrība, valsts hokeja vadība no izlases gaidīja tikai un vienīgi zelta medaļas. Visaugstāko mērķi sev izvirzīja arī pats Znaroks.

«Pasaules kausā komandu vadīs viņš. Protams, žēl, ka savās mājās neuzvarējām,» norādīja Tretjaks. «Domāju, ka mūsu izlase ir spēcīgāka par Somijas valstsvienību. Vienkārši vajadzēja realizēt savus momentus.»

Pasaules čempionāta pusfinālā Krievijas izlase Somijai piekāpās ar 1:3, bet cīņā par bronzas godalgām ar 7:2 apspēlēja ASV izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu