Skudra: Situācija «Torpedo» ir smaga, es varētu pamest klubu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Smagā finansiālā situācijā nonākusi Pētera Skudras vadītā un Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Ņižņijnovgorodas «Torpedo», vēsta Krievijas mediji.

«Diemžēl informācija par smago finansiālo situāciju klubā ir taisnība. Trīs gadu laikā, kurus esmu pavadījis Ņižņijnovgorodā, tā noticis pirmo reizi. Parādi patiešām ir, bet es saglabāju cerību, ka viss nokārtosies,» laikrakstā «Sport-Express» citēts Skudra.

Viņš neizslēdz iespēju pamest klubu, ja situācija finanšu sektorā neuzlabosies.

«Vēlreiz atkārtoju, ka ticu tam, ka situācija Ņižņijnovgorodā uzlabosies. Man ļoti patīk šis klubs, esam sasnieguši atzīstamus rezultātus un ar savu spēli priecējuši līdzjutējus. Bez domāšanas parakstīju jaunu vienošanos par komandas vadīšanu. Bet šobrīd viss ir iespējams... Nevēlamies stāvēt uz vietas, bet gan attīstīties, turnīrā izvirzīt jaunus mērķus. Tagad mani uztrauc jautājums, kas būs tālāk. Nevaru izslēgt variantu par aiziešanu no kluba,» norādīja Skudra.

Iepriekšējā sezonā «Torpedo» iekļuva Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā jeb Rietumu konferences pusfinālā, kurā 1-4 piekāpās regulārās sezonas spēcīgākajai komandai Maskavas CSKA.

Tikmēr Krievijas medijos parādās informācija, ka «Torpedo» komandu smagās finanšu situācijas dēļ varētu pamest vesela virkne hokejistu. Komandu plāno atstāt Nikolajs Žerdevs, Maksims Kondratjevs un Sergejs Kosticins. Viņi četrus mēnešus neesot saņēmuši algu.

«Torpedo» kluba vadība daļu neizmaksātās algas solījusi izmaksāt līdz maija beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu