Latvijas hokejisti 2017. gada pasaules čempionātā spēlēs Ķelnē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas izlase 2017. gada pasaules čempionātā (PČ) spēlēs Ķelnē, kurā notiks arī izšķirošās spēles, liecina «sportfakt» informācija.

(Pievienota trešā rindkopa.)

Vācijas pilsētā Ķelnē risināsies A grupas turnīrs. Latvijas pretinieces būs Krievija (2. vieta IIHF rangā), ASV (4.), Zviedrija (5.), Slovākija (8.), Vācija (10.), Dānija (13.) un Itālija (16.).

Ņemot par paraugu iepriekšējos PČ izmantoto sistēmu pēc kuras tiek sastādīts spēļu kalendārs, Latvijas izlasei turnīrs jāsāk 6. maijā ar spēli pret Dāniju. Pārējās spēles būs 7. maijā pret Slovākiju, 9. maijā pret Itāliju, 11. maijā pret Zviedriju, 13. maijā pret ASV, 15. maijā pret Krieviju un 16. maijā pret mājinieci Vāciju.

Savukārt B grupā Francijas galvaspilsētā Parīzē spēlēs Kanāda (1.), Somija (3.), Čehija (6.), Šveice (7.), Baltkrievija (9.), Norvēģija (11.), Francija (14.) un Slovēnija (15.).

Latvija pasaules rangā ieņem 12. vietu.

Komandas grupās sadalītas, veicot divas izmaiņas sistēmā, kāda parasti tiek lietota. Lai Vācija un Francija nebūtu vienā grupā, Vācija samainīta ar Baltkrieviju. Tāpat samainītas arī Krievija un Kanāda.

2017. gada PČ risināsies no 5. līdz 21. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu