Zināmas dalībnieces Špenglera kausa izcīņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā «Lugano» komanda piedalīsies 2016. gada Špenglera kausā, kas Šveicē risināsies 90. reizi, vēsta turnīra mājas lapa.

No Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem Špenglera kausa izcīņā piedalīsies Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Minskas «Dinamo» komanda no Baltkrievijas.

Tāpat par kausu cīnīsies Kanādas komanda, Čehijas komanda «Mountfield» un sacensību mājiniece «Davos» vienība no Šveices.

«Esmu patiesi priecīgs, ka Davosā varēsim uzņemt tādas divas labi zināmas komandas kā «Avtomobilist» un Minskas «Dinamo». Tā kā no vienas no spēcīgākajām līgām būs pārstāvētas divas komandas,» sacīja organizatoru pārstāvis Marks Džianola.

2015. gadā Špenglera kausa izcīņas finālā spēlēja «Lugano» komanda, kas cīņā par galveno balvu ar 3:4 piekāpās Kanādas komandai. Merzļikins vārtus sargāja visu maču.

Špenglera kausa izcīņa ir otrs vecākais starptautiskais klubu turnīrs pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu