LHF valde hokeja izlases uzdevumu atzīst par neizpildītu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde ceturtdien valdes sēdē atzinusi Latvijas izlases uzdevumu nupat aizvadītajā pasaules čempionātā par neizpildītu.

Latvija otro gadu pēc kārtas pasaules čempionātā palika 13.vietā. Septiņās spēlēs Leonīda Beresņeva vadītā komanda izcīnīja tikai vienu uzvaru, taču vēl trīs mačos tika pie viena punkta, zaudējot vai nu papildlaikā, vai pēcspēles metienos.

Ceturtdien LHF valdes sēdē tika pieņemta izlases galvenā trenera un ģenerālmenedžera atskaite par pasaules čempionātu.

Beresņevs atzina, ka, viņaprāt, izlases rezultāts pasaules čempionātā ir apmierinošs, kaut gan bija iespēja sasniegt augstākus rezultātus. Speciālists arī uzsvēra, ka ir apmierināts ar komandas sniegumu, taču dažas individuālās kļūdas liegušas pacīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Latvijas valstsvienība, salīdzinot ar 2015.gadu, Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rangā zaudējusi divas pozīcijas un nu ieņem 12.vietu.

Pēc Beresņeva atskaites LHF valde pasaules čempionātā ieņemto 13.vietu atzina par neizpildītu. Komandai uzdevums bija iekļūt labāko izlašu desmitniekā.

Tikmēr LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs aģentūrai LETA sacīja, ka ceturtdienas dienas kārtībā nav bijis jautājums, vai Beresņevu atstāt galvenā trenera amatā, jo neesot sanācis kvorums.

Šajā rudenī Latviju gaida cīņa par 2018.gada olimpisko spēļu ceļazīmi.

Latvija nākamgad pasaules čempionāta mačus aizvadīs Vācijas pilsētā Ķelnē, kur spēkosies ar šā gada turnīra bronzas medaļnieci Krieviju, kā arī ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu