Žurnālists: Dacjuks SKA komandā nopelnīs € 7 miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) oficiālās mājas lapas žurnālists Ārons Vords vēsta, ka uzbrucējs Pāvels Dacjuks pievienosies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Sanktpēterburgas SKA, kurā divu sezonu laikā nopelnīs gandrīz 7 miljonus eiro.

Šādu informāciju bijušais NHL aizsargs izplatījis savā mikroblogošanas vietnē «Twitter». Paredzams, ka līgums tiks noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

Pēdējos gados, pārstāvot NHL komandu Detroitas «Red Wings», 37 gadus vecais Krievijas uzbrucējs pelnīja 7,5 miljonus ASV dolāru sezonā.

NHL karjeras laikā viņš regulārajā čempionātā piedalījies 953 spēlēs, kurās guvis 314 vārtus, veicis 604 rezultatīvas piespēles. Savukārt Stenlija kausa izcīņā Dacjuka kontā 152 mačos 42 precīzi raidījumi un 71 rezultatīva piespēle.

Dacjuks ir divkārtējs Stenlija kausa ieguvējs.

Nākamajā sezonā vienu no KHL turīgākajām komandām vadīs Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. SKA vadība viņiem izvirzījusi mērķi izcīnīt Gagarina kausu.

Dacjuks ir dzimis Jekaterinburgā, kur bāzējās KHL komanda «Avtomobilist». Iepriekš izskanēja informācija, ka viņš varētu pievienoties šai komandai.

Pagaidām nav skaidrības par Rīgas «Dinamo» dalību 2016./2017. gada sezonas čempionātā. Vēl nesen portāls «Biznes Online» vēstīja, ka Latvijas komanda varētu izlaist nākamo sezonu, bet kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis šos apgalvojumus nosauca par baumām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu