Aizsargs Gipters pievienojas HK «Kurbads»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

HK «Kurbads» starpsezonā savas rindas papildinājis ar 27 gadus veco aizsargu Mārtiņu Gipteru, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Slovākijā, bet pirms tam pārstāvēja HK «Liepāja», 2014./2015. gada sezonā izpelnoties virslīgas čempionāta labāka aizsarga godu, vēsta vienības mājaslapa.

Gipters aizvadītajā sezonā kopā ar bijušo HK Kurbads aizsargu Edgaru Branci spēlēja Slovākijas Ekstralīgas komandā «ŠHK 37 Pieštany», regulārajā sezonā 55 spēlēs sakrājot 14 punktus (4+10). Pještany klubs regulāro sezonu noslēdza 9. vietā un izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

«Kurbads» par mani interesi izrādīja jau pērn, kad spēlēju Slovākijā, un šovasar kluba vadība atkārtoti interesējās par manu statusu. Interese no kluba puses bija liela, un izlēmu atbildēt viņiem ar to pašu, piekrītot uzaicinājumam spēlēt zem «Kurbads» krāsām,» teic Mārtiņš.

«Par klubu esmu dzirdējis labas atsauksmes, zinu tā vēsturi, kā tas pilnveidojies, un man tas imponē. Pēc sezonas runāju arī ar Pještanas klubu, kurš it kā vēlējās, lai es palieku vēl vienu gadu, taču tobrīd tā vadībai nebija skaidrības par finansiālo pusi. Bija vēl daži Slovākijas klubi, kur izrādīja interesi, tomēr nopietni piedāvājumi no tiem nesekoja.»

Latvijas čempionātā Mārtiņam ir četri medaļu komplekti – 2010. gadā kopā ar «Dinamo/Juniors» aizsargs izcīnīja zeltu un divus gadus vēlāk to pašu paveica ar «Liepājas metalurga» vienību, bet pēc tam sekoja divas bronzas, pēdējā no tām - 2015. gadā.

Mārtiņa pieredze, rakstura īpašības, kā arī sekmīgā spēle skaitliskajā vairākumā ir tas, kas komandai jaunajā sezonā būs nepieciešams. Līdz ar Giptera piesaisti «Kurbads» pastiprinājis aizsardzības līniju, bet jāpiebilst, ka sastāva komplektēšana joprojām turpinās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu