Zabis pievienojies «Kurbada» komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Uzbrucējs Bruno Zabis 2016./2017. gada sezonā pārstāvēs Latvijas čempionāta komandu HK «Kurbads», vēsta vienības mājas lapa.

Iepriekšējās divas sezonas Zabis pārstāvēja «Liepājas» komandu, kuras sastāvā bija viens no uzbrukuma līderiem, pēdējā no tām kļūstot par Latvijas čempionu.

Viņš tika atzīts par čempionāta vērtīgāko spēlētāju. Izslēgšanas spēļu turnīrā Zabis guva 7 vārtus un 12 reizes rezultatīvi asistēja partneriem, ar 19 punktiem kļūstot par rezultatīvāko hokejistu.

Tāpat iepriekšējā sezonā 25 gadus vecais uzbrucējs 11 mačos devās laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» sastāvā. Viņš atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Zabis tika iekļauts Latvijas izlases kandidātu lokā pasaules čempionātam Maskavā, bet uz Krieviju viņš neizbrauca.

Vienu sezonu Zabis aizvadījis ārpus Latvijas robežām. Viņš spēlēja Vācijas pēc spēka trešajā līgā, pārstāvot «Hamburger SV» komandu. Tas bija 2013./2014. gada sezonā.

Iepriekšējā sezonā «Kurbads» Latvijas čempionāta finālsērijā septiņās spēlēs piekāpās «Liepājas» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu