Rīgas «Dinamo» pievenojas Hokeja slavas zālē uzņemta hokejista dēls

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BOB AUGER/ICON SPORTSWIRE

Rīgas «Dinamo» treniņnometnei pievienojušies divi Ziemeļamerikas hokejisti, bet ceturtdien vēlāk tiks paziņots arī par vairāku līdzšinējo komandas kandidātu atsijāšanu, apstiprināja komandas preses sekretārs Jānis Stepīitis.

«Dinamo» pievienojies 30 gadus vecais amerikāņu aizsargs Patriks Malens un 24 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Džastins Šags.

Malens pagājušajā sezonā pārstāvēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Binghemtonas «Senators», kur 36 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva 15 piespēles, kā arī Milvoki «Admirals», 29 spēlēs gūstot divus vārtus un izdarot 12 rezultatīvas piespēles.

Patriks Malens ir 2000. gadā Hokeja slavas zālē Toronto uzņemtā, 16 sezonas NHL spēlējušā Džo Malena dēls.

Šags pagājušajā sezonā Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Šarlotes «Checkers» 59 spēlēs guva 13 vārtus un izdarīja 22 piespēles. Šags ir aizvadījis trīs spēles NHL komandā Karolīnas «Hurricanes».

Piektdien «Inbox.lv» hallē Piiņķos «Dinamo» aizvadīs pirmssezonas otro pārbaudes spēli, sacenšoties ar Novosibirskas «Sibirj».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu