No «Dinamo» komandas atskaitīti vairāki hokejisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc desmit treniņnometnes dienām no Rīgas «Dinamo» komandas, gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, atskaitīti vairāki hokejisti. Daži no viņiem iedzīvojušies savainojumos, daži nav izturējuši konkurenci par vietu sastāvā, vēsta kluba mājas lapa.

Ledus treniņā smagu kājas savainojumu guva uzbrucējs Georgs Golovkovs, kuram jau ir veikta operācija, un pēc atlabšanas viņš varētu atgriezties komandas sastāvā.

Pirmajā pārbaudes spēlē pret Toljati «Lada» pleca savainojumu guva uzbrucējs Miks Lipsbergs, un līdz ar to viņš neturpina cīņu par vietu Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Savukārt pārbaudes laiku nav izturējuši uzbrucējs Koba Jass, kā arī trīs leģionāri ar pārbaudes laika līgumiem – Izraēlas izlases hokejists Elizers Šerbatovs, vācu uzbrucējs Deniss Reimers un čehu uzbrucējs Mihals Hlinka.

Šobrīd Valmierā komanda trenējas Normunda Sējēja, Ronalda Ozoliņa, Jura Klodāna un Raivja Miezāna vadībā, un viņu rīcībā treniņnometnēs ir šādi hokejisti:

vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš, Gustavs Grigals;

aizsargi Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Jēkabs Rēdlihs, Ralfs Freibergs, Ēriks Ševčenko, Uvis Balinskis;

uzbrucēji Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Filips Toluzakovs, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Frenks Razgals, Koltons Gilīss un Vinnijs Saponari.

Pirmajā pārbaudes spēlē «Dinamo» ar 4:1 Valmierā apspēlēja Arta Ābola vadīto «Lada» komandu, kuru pārstāv pieredzējušais vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks.

Nākamo spēli pārbaudes maču ciklā «Dinamo» hokejisti aizvadīs piektdien, kad «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos sacentīsies ar Novosibirskas «Sibirj».

KHL čempionātā pirmo spēli Rīgas hokejisti aizvadīs 23. augustā viesos pret HK «Soči».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu