Rīgas «Dinamo» par galveno treneri apstiprināts Sējēju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galveno treneri nākamajai sezonai izraudzīts Normunds Sējējs, vēsta vienības mājas lapa.

Šāds lēmums pieņemts ceturtdien kluba padomes sēdē, kur tika izskatīts jautājums arī par «Dinamo» komandas gatavošanos devītajai KHL sezonai.

Padome uzklausīja Sējēja ziņojumu par spēlētāju gatavību iekļaušanai komandas sastāvā.

Iepriekš medijos izskanēja dažādas versijas par «Dinamo» komandas nākamo galveno treneri, tiesa, konkrēti vārdi netika nosaukti. Tika minēts, ka tas būs ārzemju speciālists ar bagātu pieredzi trenera darbā.

48 gadus vecais Sējējs iepriekšējā sezonā, kas Rīgas «Dinamo» bija neveiksmīga (nekvalificējās Gagarina kausa izcīņai), pildīja ģenerālmenedžera un galvenā trenera asistenta pienākumus. Sezonas laikā viņš arī pārņēma vienības vadību.

Šobrīd Rīgas «Dinamo» atrodas treniņnometnē Valmierā, kur hokejisti jaunajai sezonai gatavojas Sējēja, Ronalda Ozoliņa, Jura Klodāna un Raivja Miezāna vadībā.

Tāpat «Dinamo» ceturtdien apstiprināja, ka panākta vienošanās ar amerikāņu aizsargu Patriku Malenu un kanādiešu uzbrucēju Džastinu Šagu.

Pirmajā pārbaudes spēlē «Dinamo» ar 4:1 Valmierā apspēlēja Arta Ābola vadīto Toljati «Lada» komandu, kuru pārstāv pieredzējušais vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks.

Nākamo spēli pārbaudes maču ciklā «Dinamo» hokejisti aizvadīs piektdien, kad «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos sacentīsies ar Novosibirskas «Sibirj».

KHL čempionātā pirmo spēli Rīgas hokejisti aizvadīs 23. augustā viesos pret HK «Soči».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu