Sējējs: Zaudējām muļķīgu noraidījumu dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs zaudējumā (1:3) sezonas pirmajā mačā pret HK «Soči» vienību vainoja noraidījumus.

Rīgas «Dinamo» hokejisti jau pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos ar 0:3, visus trīs vārtus ielaižot skaitliskajā mazākumā.

«Zaudējām dēļ nevajadzīgiem un muļķīgiem noraidījumiem,» HK «Soči» mājaslapā citēts Sējējs. «Tikmēr mēs nespējām realizēt vairākumu, jo īpaši, kad spēlējām pieci pret trīs.»

«Leģionāru uzbrucēju trio (Gīliss, Šags un Sestito) izskatījās neslikti un izveidoja labus momentus. Kaut kur viņiem nepaveicās, bet ar ārzemnieku sniegumu esmu apmierināts,» skaidroja Sējējs.

Pēc spēles Sočos rīdziniekus ceturtdien gaida tikšanās ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kuru trenē Pēteris Skudra, Ģirts Ankipāns un Normunds Siliņš.

Rīgas «Dinamo» iepriekšējās sezonas regulāro čempionātu noslēdza vien 12.vietā Rietumu konferencē un Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu