Sējējs: Atkal pievīla disciplīna

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» hokejistus atkal pievīlusi disciplīna, kas noveda pie zaudējuma regulārā čempionāta mačā pret Maskavas «Spartak», secina rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

Rīgas komanda sestdien ar rezultātu 3:4 piekāpās Maskavas «Spartak» komandai, piedzīvojot trešo zaudējumu trijos jaunās sezonas mačos.

«Spēle izvērtās interesanta, un bijām tai labi sagatavojušies. Sākām labi, jo guvām divus bezatbildes vārtus, taču arī trešajā spēlē mūs pievīla disciplīna. Mēģināsim šo problēmu risināt,» pēc spēles atzina Sējējs.

Tikmēr «Spartak» galvenais treneris Germans Titovs atklāja, ka pēc pirmā perioda, kurā komanda zaudēja ar 0:2, viņam bijusi skarba saruna ar spēlētājiem.

««Dinamo» labi spēlēja, guva divus vārtus. Tomēr otrajā periodā laukumā bija pavisam citi hokejisti, tādējādi izdevās atspēlēties. Tiesa, atkal nopelnījām noraidījumu, kas noveda pie vārtu zaudējuma. Galu galā esmu pateicīgs spēlētājiem, ka izdevās izcīnīt uzvaru,» teica Titovs.

Rīgas «Dinamo» tagad ir starp piecām komandām, kas šosezon cīnās bez punktiem, bet vēl divas vienības turnīrā joprojām nav iesaistījušās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu