Ščastļivijs: Pie Skudras spēlēju 5-6 minūtes, bet viņš prasīja gūtos vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» pieredzējušajam krievu uzbrucējam Pjotram Ščastļivijam ir nepatīkamas atmiņas no spēlēšanas latviešu speciālista Pētera Skudras vadībā, jo viņam tika dots ļoti mazs spēles laiks, bet paralēli prasīti gūtie vārti.

Skudra 2013./14.gada sezonā pārņēma Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas trenēšanu, kurā priekšā jau bija Ščastļivijs. Pieredzējušais uzbrucējs Skudras vadībā aizvadīja 22 mačus, izceļoties vien ar divām rezultatīvām piespēlēm.

«Darbojos ceturtajā maiņā ar minimālu spēles laiku, bet no manis prasīja gūtos vārtus. Tas ir nereāli,» intervijā izdevumam «Sport denj za dnjom» pastāstījis Ščastļivijs. «Tā var «noslīcināt» jebkuru hokejistu. Pat tad, ja vadošo centra uzbrucēju ieliks ceturtajā maiņā, nebūs nekāda rezultāta.»

Sekojošo 2014./15.gada sezonu Ščastļivijs iesāka Rīgas «Dinamo» sastāvā. Turpinājumā Ziemassvētku laikā viņš tika atbrīvots, nākamo pusotru sezonu aizvadīja «Soči» rindās, bet šajā vasarā atkal atgriezās pie rīdziniekiem. Ščastļivijs uzsver, ka viņam nav aizvainojuma uz Rīgas «Dinamo» vadību un šovasar tika izskatīti arī citi varianti, kur turpināt karjeru.

«Atgriešanās Rīgas «Dinamo», protams, bija negaidīta. Ģenerālmenedžeris piezvanīja, mēs tikāmies, parunājāmies un nākamajā dienā parakstīju līgumu. Esmu priecīgs, ka turpinu spēlēt Rīgas «Dinamo» un izbaudu hokeju,» izteicies Ščastļivijs, kurš ir slavenās latviešu sportistes Inetas Radevičas vīrs.

Šajā sezonā 37 gadus vecais Ščastļivijs 11 mačos izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Rīgas «Dinamo» komanda tikusi vien pie sešiem punktiem un atrodas visas līgas noslēdzošajā pozīcijā.

Sestdien rīdzinieki devušies uz kārtējo izbraukuma sēriju, kuras pirmajā duelī svētdien spēkosies ar Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati «Lada» komandu, kuras galvenais treneris ir Artis Ābols. Pašlaik «Lada» ar 14 punktiem ir Austrumu konferences desmitajā pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu