Girgensons: Gribu pierādīt, ka «esmu atgriezies»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Zemgus Girgensons nenoliedz, ka iepriekšējā sezona uzbrucējam Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo «Sabres» nebija veiksmīga, tāpēc ir motivētāks pierādīt, ka viņš vienībai jaunajā sezonā būs noderīgs.

«Iepriekšējā sezona tiešām nebija laba. Šajā vasarā esmu smagi strādājis, lai kļūtu labāks, spēcīgāks, ātrāks. Domāju, esmu pielicis it visā un nevaru vien sagaidīt, lai to liktu lietā. Pēc neveiksmīgās iepriekšējās sezonas vēlos visiem pierādīt, ka varu būt noderīgs un esmu atgriezies,» kluba mājas lapā citēts Girgensons. «Pēdējās pāris dienas esmu smagi trenējies.»

Vasarā Girgensons un viņa aģents ilgi nevarēja vienoties par līgumsaistību turpināšanu ar «Sabres» komandu. Jaunu kontraktu uz vienu sezonu viņš noslēdza vien septembra sākumā.

Šobrīd Girgensons kopā ar «Sabres» piedalās treniņnometnē. «Ir patīkami šeit būt. Šajās dienās esam uzlabojuši savu kondīciju. Uz ledus ir 15 hokejisti, un nav daudz laika, lai atpūstos. Strādājam augstā tempā un gatavojamies sezonas startam.»

2015./2016. gada sezonā Girgensons piedalījās 71 regulārā čempionāta mačā, kuros izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. «Sabres» visai tālu atpalika no Austrumu konferences labāko astotnieka, kas garantē vietu Stenlija kausa izcīņā.

«Lai arī sezona bija neveiksmīga, centos izbaudīt hokeju un gaisotni ģērbtuvē. Bijām vienota komanda,» sacīja Girgensons. «Šobrīd komfortablāk jūtos, spēlējot centra spēlētāja pozīcijā. Tomēr redzēsim, kas būs labāk komandai.»

Jaunā NHL sezona sāksies 12. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu