Sējējs un Jēkabs Rēdlihs: Rīgas «Dinamo» spēlēja drausmīgi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Toljati «Lada» vienību aizvadīja drausmīgi, uzskata gan vienības galvenais treneris Normunds Sējējs, gan arī aizsargs Jēkabs Rēdlihs.

Svētdien notikušajā mačā rīdzinieki ar 0:4 kapitulēja mačā ar «Lada» komandu, kurā spēlē Kristaps Sotnieks un Edgars Masaļskis, bet galvenā trenera funkcijas pilda Artis Ābols.

«Mūsu izpildījumā spēle pilnībā neizdevās. Noskaņojām puišus uz aktīvu spēli, bet mūsu aktivitāte vainagojās vienīgi ar noraidījumiem,» pēcspēles preses konferencē stāstīja Sējējs. «No mūsu puses spēle bija drausmīga. Bez gūtiem vārtiem un līšanas vārtu priekšā uzvarēt nav iespējams.»

«Bez vārdiem - pat nav komentāru par šo spēli. Briesmīgi. Ja gribam izcīnīt punktus, ir jāmaina savs sniegums par 180 grādiem,» Rīgas «Dinamo» komanda citē Jēkabu Rēdlihu, kurš uzsvēra, ka aizsardzībā jāspēlē «cieši», bet uzbrukumā jālien uz vārtiem. «Laukumā sevi jāatdod par 110 procentiem.»

«Kaut spēli sākām kautrīgi un nepārliecinoši, laicīgi iemetām divus vārtus. Otrajā trešdaļā paši sev radījām problēmas, un labi, ka rīdzinieki neiemeta, kad trāpīja pa vārtu konstrukciju,» stāstīja Ābols. «Trešajā trešdaļām realizējām vairākumus un novedām maču līdz beigām.»

«Labāk šāda uzvara, nekā spēlē skaisti un paliec bez punktiem. Galveno izpildījām,» teica «Lada» komandu trenējošais latviešu speciālists.

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 12 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, turklāt atkal Rīgas «Dinamo» komanda atkritusi uz pēdējo vietu visā līgā.

Izbraukuma sērijas turpinājumā trešdien rīdziniekiem pretim stāsies Ņižņekamskas «Ņeftehimik» hokejisti, bet piektdien būs jāspēkojas ar divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas «Ak Bars».

«Ir jāpilda treneru uzdevumi. Vieni gūti vārti neatrisinās mūsu problēmas. Trenera uzdevumi ir jāizpilda par 100 procentiem, nevis daļa no tā, kā arī laukumā jāspēlē pārliecinoši, nevis pašpārliecināti,» pauda Jēkabs Rēdlihs.

Turnīra tabulā Rīgas klubs ar sešiem punktiem 12 mačos ieņem 14.vietu Rietumu konferencē un noslēdzošo pozīciju visā līgā, kurā sacenšas 29 komandas.

Savukārt «Lada» ar 17 punktiem 13 spēlēs ir Austrumu konferences astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu