«Zemgale/LLU» atkārtoti pieveic HK «Prizma»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien Jelgavas ledus hallē notika otrā savstarpējā Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēle starp HK «Zemgale/LLU» un HK «Prizma». Jelgavnieki arī šoreiz pārspēj viesus no Rīgas ar rezultātu 6:2.

Jau spēles pirmajās 15 minūtēs jelgavnieki iemeta piecus vārtus, turpinājumā maču novedot līdz drošai uzvarai.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Raivis Kurņigins, bet pa vieniem vārtiem iemeta Raimonds Vilkoits, Kristaps Namiķis, Jānis Bullītis un Jorens Grauds.

Savukārt «Prizmai» ar vārtu guvumiem palīdzēja Ēriks Bisenieks un Sergejs Piskunovs.

Virslīgas kopvērtējumā ar 15 punktiem sešās spēlēs vadībā nostiprinājusies tieši «Zemgale»/LLU, ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs, kamēr Ogres «Kurbadam» ir 11 punkti četros mačos. Ar septiņiem punktiem trīs cīņās seko «Mogo», bet par punktu mazāk ir čempionei «Liepājai», kas aizvadījusi četras spēles. Trīs punkti ir «Rīgai» un «Prizmai», kamēr «Pārdaugava» ir zaudējusi visos četros savos mačos.

Iepriekšējo divu sezonu vicečempionei «Kurbadam» šosezon kluba budžets ir trīsreiz lielāks nekā citiem konkurentiem. Komandas mērķis savā 20. jubilejā ir valsts čempionu titula izcīnīšana.

Šosezon dalībai turnīrā pieteikušās septiņas komandas, kas aizvadīs piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot «play-off» cīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu