KHL Austrumu konferences līderu duelī «Metallurg» uzvar «Avangard»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences līderu duelī pirmdien pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Magņitogorskas «Metallurg» viesos ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Omskas «Avangard» hokejistus.

Uzvarētājiem vārtus guva Deniss Kazionovs, Daniss Zaripovs un Sergejs Mozjakins, kamēr mājiniekiem izcēlās Aleksandrs Kučerjavenko.

«Metallurg» rezultātu atklāja jau otrās minūtes sākumā, kad precīzs bija Kazionovs, taču «Avangard» jau pēc 83 sekundēm atjaunoja neizšķirtu.

Otro reizi spēlē Magņitogorskas komanda vadību ieguva cīņas 36.minūtē, bet mača izskaņā Mozjakins, kurš septembra vidū kļuva par visu laiku labāko Krievijas čempionātu vārtu guvēju, raidīja ripu tukšos pretinieku vārtos.

Mozjakins ar deviņiem gūtiem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm atrodas šīs sezonas KHL rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī.

«Metallurg» izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas un ceturto pēdējos piecos mačos, bet «Avangard» komandai pārtrūka četru uzvaru sērija, kuras laikā viņi pagājušajā nedēļā viesos ar 2:1 uzvarēja arī Rīgas «Dinamo».

Austrumu konferencē līdere ar 29 punktiem 14 spēlēs joprojām ir «Avangard», bet tagad Magņitogorskas «Metallurg» komandai ir 25 punkti 13 mačos, kamēr trešā ar 22 punktiem ir Novosibirskas «Sibirj».

Savukārt visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 34 punktiem 14 spēlēs ir Maskavas CSKA komanda, kurai ar 30 punktiem 13 spēlēs seko Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA.

Tikmēr Rīgas «Dinamo», kas šosezon uzvarējusi vien divos no 12 aizvadītajiem mačiem, ar sešiem punktiem ir pēdējā starp 14 komandām konferencē, kā arī ieņem pēdējo vietu visā līgā, kurā spēlē 29 vienības. Jau šobrīd rīdziniekus no astotās pozīcijas konkurencē šķir 13 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu