Sējējs vēlas sastāvu papildināt visās līnijās

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs pēc kārtējās neveiksmes pauda neapmierinātību ar momentu realizāciju.

Trešdienas mačā «Dinamo» hokejisti ar 1:3 viesos piekāpās Ņižņekamskas «Ņeftehimik», piedzīvojot 11 zaudējumu 13 spēlēs.

«Jau kuro spēli nespējam gūt vārtus,» pēc mača sacīja Sējējs. «Pirmajā trešdaļā pieļāvām divas kļūdas un piedzīvojām divas neveiksmes. No 0:2 ir grūti atspēlēties, ja mums ir problēmas ar momentu realizāciju.»

«Vai mēģināsim pastiprināt komandu? Atgriezīsimies no izbraukuma un ar komandas vadību apspriedīsim šo jautājumu. Vēlētos pastiprināt vienību visās līnijās. Pagaidām mūsu pirkumi neattaisno cerības,» atzina «Dinamo» treneris.

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 13 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, turklāt atkal Rīgas «Dinamo» komanda atkritusi uz pēdējo vietu visā līgā. Nesen aizvadītajā pirmajā īstajā mājas spēļu sērijā rīdzinieki trijos mačos guva vienu uzvaru, ar 5:1 sagraujot vēl vienu kopvērtējuma lejasgala vienību Novokuzņeckas «Metallurg».

Savukārt šī izbraukuma sērija tika sākta svētdien, kad Rīgas «Dinamo» ar 0:4 kapitulēja Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvētajai Toljati «Lada» komandai, kuras galvenais treneris ir Artis Ābols. Tikmēr izbraukuma noslēgumā piektdien gaidāms duelis ar divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas «Ak Bars».

Rīgas «Dinamo» uzvarēja šā mēneša pirmajā spēlē, bet pēc tam deviņos mačos ciestas astoņas neveiksmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu