Rīgas «Dinamo» centīsies atgriezties uz uzvaras takas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Neveiksmīgi spēlējošā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» šovakar noslēgs savu izbraukuma tūri, spēkojoties ar Kazaņas «Ak Bars» vienību. Mačs sāksies plkst.19:00, un to tiešraidē varēs skatītie VSB kanālā.

Šīs izbraukuma tūres divos mačos rīdzinieki piedzīvojuši divas neveiksmes. Sākotnēji tika kapitulēts (0:4) Arta Ābola vadītajai Toļjati «Lada», bet pēc tam tika zaudēts (1:3) Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Jaunās sezonas 13 KHL čempionāta spēlēs rīdzinieki piedzīvojuši 11 neveiksmes, kas ir visu laiku sliktākais komandas sniegums deviņas KHL sezonās.

Šajā spēlē Rīgas «Dinamo» būs jāiztiek bez savainotajiem aizsargiem Oskara Cibuļska un Krišjāņa Rēdliha, kuru vietā tika izsaukti Ēriks Ševčenko un Uvis Balinskis.

Cibuļskis ceturtdien tika ievietots traumēto spēlētāju sarakstā, kurā jau ilgāku laiku atrodas arī Georgijs Pujacs, kamēr K.Rēdlihs iepriekšējā mačā trešdien guva kājas traumu.

Tikmēr ierindā piektdien atgriezīsies uzbrucējs Koltons Gilīss, kurš izcieta vienas spēles diskvalifikāciju. Viņš patlaban ar Lauri Dārziņu un Miķeli Rēdlihu dala rezultatīvākā uzbrucēja godu, jo visi trīs ir guvuši pa trim vārtiem un atdevuši pa divām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr komandas rezultatīvākais spēlētājs ir aizsargs Guntis Galviņš, kurš četras reizes pārspējis pretinieku vārtsargus un tikpat reižu asistējis partneriem.

Turnīra tabulā Rīgas klubs ar sešiem punktiem 13 mačos ieņem pēdējo vietu starp 14 Rietumu konferences komandām, kā arī ir pēdējā vietā visā līgā, kurā spēlē 29 vienības. Jau šobrīd rīdziniekus no astotās pozīcijas konferencē šķir 16 punkti.

Savukārt «Ak Bars» ar 24 punktiem 16 spēlēs ir Austrumu konferences piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu