Arī K.Rēdliham savainojums, «Dinamo» pievienojušies Balinskis un Ševčenko

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Savainojumu guvis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» aizsargs Krišjānis Rēdlihs, vēsta vienības mājaslapa.

Kājas traumu Rēdlihs guva trešdienas KHL mačā pret Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandu.

Atgādināsim, ka traumu turpina dziedēt arī cits «Dinamo» aizsargs Oskars Cibuļskis.

Savainotos aizsargus uz pēdējo izbraukuma spēli devušies aizstāt Uvis Balinskis un Ēriks Ševčenko.

Aizsargs Krišjānis Rēdlihs piedalījies 13 regulārā čempionāta spēlēs, kurās atdevis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnījis 6 soda minūtes un lietderības koeficientu «-7», vidēji laukumā pavadot 17:22 minūtes.

Balinskis «Dinamo» pievienosies no HK RĪGA komandas, kas Maskavā aizvadīja četras MHL regulārā čempionāta izbraukuma spēles. Balinskis MHL regulārajā čempionātā piedalījies 7 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Ševčenko komandai pievienosies no fārmkluba HK «Liepāja». KHL regulārā čempionātā Ševčenko piedalījies vienā spēlē, kurās ar rezultativitāti neizcēlās, laukumā pavadot 14:18 minūtes, un nopelnīja lietderības koeficientu «-1». Liepājnieku rindās Ševčenko aizvadījis vienu spēli Latvijas hokeja Virslīgā, kurā ar rezultativitāti neizcēlās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu