Latviešiem bagātā «Lada» KHL spēlē uzvar A.Kuldas pārstāvēto «Jokerit»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Toljati «Lada», kuru pārstāv Edgars Masaļskis un Kristaps Sotnieks, bet galvenā trenera pienākumus pilda Artis Ābols, piektdien regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 5:2 (0:1, 2:0, 3:1) savā laukumā pārspēja aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit».

Ar diviem gūtiem vārtiem uzvarētāju labā izcēlās Maksims Ribins.

Mača rezultāts tika atklāts jau spēles trešajā minūtē, kad precīzi meta «Jokerit» uzbrucējs Rope Talaja. Tuvojoties mača vidum, Ribins panāca neizšķirtu, bet vēl septiņas minūtes vēlāk krievu uzbrucējs izvirzīja vadībā «Lada» vienību. Trešā perioda sākumā Staņislavs Bočarovs panāca jau divu vārtu pārsvaru mājiniekiem, bet perioda septītajā minūtē Aleksandrs Bumagins guva ceturtos vārtus Toljati vienības labā.

Lai gan pusotru minūti vēlāk Jesse Joensū vienus vārtus atguva, tomēr vēlāk Antons Šēnfelds atjaunoja trīs vārtu pārsvaru. Līdz mača beigām Helsinku hokejisti tā arī neatspēlējās, tādējādi «Lada» svinēja uzvaru ar rezultātu 5:2.

Sotnieks šajā spēlē laukumā bija 19 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu.

Tikmēr Kulda šai spēlei nebija pieteikts. Savukārt Masaļskis patlaban ārstē savainojumu, līdz ar to šai spēlei latviešu vārtsargs netika pieteikts.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 38 punktiem 16 spēlēs ir Maskavas CSKA komanda, bet par trīs punktiem mazāk ir Sanktpēterburgas SKA, kas arī aizvadījusi vienu spēli mazāk, kamēr Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» ir trešā ar 33 punktiem 15 mačos.

Tikmēr piekto vietu ar 26 punktiem ieņem Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo». «Jokerit» ar 19 punktiem 14 mačos ir desmitā, savukārt Rīgas «Dinamo» ar sešiem punktiem 13 cīņās ir pēdējā starp 14 komandām konferencē, kā arī ieņem pēdējo vietu visā līgā, kurā spēlē 29 vienības. Jau šobrīd rīdziniekus no astotās pozīcijas konferencē šķir 16 punkti.

Austrumu konferencē līdere ar 31 punktu 15 spēlēs ir Magņitogorskas «Metallurg», bet divi punkti mazāk ir Omskas «Avangard», kas arī aizvadījusi vienu spēli vairāk. «Lada» ar 20 punktiem 15 mačos ir Austrumu konferences astotajā pozīcijā, bet aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» vienība ar 15 punktiem ir 12.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu