Sējējs: Atgriezīsimies no izbraukuma un domāsim

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarīte Rīgas «Dinamo» regulārā čempionāta spēlei viesos pret divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas «Ak Bars» gatavojusies rūpīgi, taču hokejisti nespēja gūt vārtus, pēc spēles sarūgtināts bija rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

«Dinamo» piektdien viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās «Ak Bars» komandai.

«Šai spēlei gatavojāmies rūpīgi. Mačs bija labs, cīņas pilns. Diemžēl, nespējām gūt vārtus. Iespējas bija, taču nedaudz pietrūka. Ar vieniem gūtiem vārtiem uzvarēt ir grūti, jo īpaši viesos,» krievu mediji citē Sējēju.

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 14 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, turklāt atkal Rīgas «Dinamo» komanda atkritusi uz pēdējo vietu visā līgā.

«Atgriezīsimies no izbraukuma un domāsim, kā uzlabot situāciju,» komentēja Sējējs.

Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva amerikāņu aizsargs Patriks Malens, kurš uzsvēra, ka "Dinamo aizvadījuši labu maču.

«Veidojām bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem. Šodien atstājām visus spēkus laukumā, bet diemžēl atkal nedaudz pietrūka, lai spētu izcīnīt punktus,» klubs citē Malenu.

Aizsargs vārtus guva pirmajā periodā, kad pēc cīņas vārtu priekšā realizēja vairākumu.

«Bija laba sajūta, un metu pa vārtiem, tad Koltons Gilīss labi nocīnījās un atmeta ripu man. Man atlika tikai trāpīt,» komentēja Malens.

Nākamajā nedēļā Rīgas «Dinamo» atkal gaidāma trīs spēļu mājas sērija, kuras pirmajā duelī pirmdien tiks uzņemta Maskavas «Dinamo» vienība ar Mārtiņu Karsumu ierindā.

«Tā tiešām ir neveiksme. Ir tikai jāturpina cīnīties un smagi strādāt. Tikai tā var tikt nost no neveiksmju takas. Ieguldītais darbs vienmēr nāk atpakaļ. Mums tikai nedaudz pietrūkst,» secināja Malens.

Rīgas «Dinamo» iepriekšējās sezonas regulāro čempionātu noslēdza vien 12.vietā Rietumu konferencē un Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas turnīrā neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu