«Rīga» hokejisti piedzīvo kārtējo neveiksmi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Kārtējo zaudējumu šīs sezonas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačos ceturtdien piedzīvoja Latvijas komanda «Rīga», kas viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Sanktpēterburgas SKA-1946.

Latvijas vienības labā vienīgos vārtus šajā mačā guva Emīls Ģēģeris, bet «Rīga» piedzīvojusi jau septīto neveiksmi pēc kārtas.

Pirmo divu trešdaļu laikā Sanktpēterburgas klubs izvirzījās vadībā ar 2:0, kad pa vārtiem guva Kirils Petkovs un Aleksejs Ožgihins. «Rīgas» komanda vienīgos vārtus šajā spēlē guva mača 42.minūtē, kad vārtsargu pārspēja Ģēģeris, kurš izmantoja izgājienu pret vārtsargu, bet turpinājumā panākt izlīdzinājumu viesiem no Latvijas neizdevās.

Piektdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam nākamnedēļ rīdzinieki uzsāks mājas spēļu sēriju.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirms tam «Rīga» aizvadīja divus mačus pret citu Sanktpēterburgas vienību «SKA-Serebrjanije Ļvi». Šajās spēlēs nācās piedzīvot zaudējumus ar 1:4 un 3:4.

Turnīra tabulā «Rīga» ar astoņiem punktiem 19 mačos atkal ieņem pēdējo 15.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

«Rīgas» galvenais treneris šosezon ir Aleksandrs Ņiživijs, kurš iepriekš strādāja par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera palīgu. Tagad viņš samainījies vietām ar «Rīgas» iepriekšējo vadītāju Ronaldu Ozoliņu, kurš kļuvis par Normunda Sējēja asistentu «Dinamo».

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Spēlējot vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu