Sējējs: Vajadzīgs uzbrucējs, kas var iemest. Tikai kur lai tādu ņem?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs uzskata, ka galvenais neveiksmes iemesls ir nespēja gūt vairāk par vieniem vārtiem spēlē.

«Jau šobrīd redzams, kuras līnijas mums jāpastiprina. Jāgūst vairāk vārtu - vajadzīgs uzbrucējs snaiperis. Tikai kur lai tādu ņem?» vaicāja Sējējs.

Rīgas «Dinamo» vienībā šobrīd ir septiņi uzbrucēji, kas šosezon nav guvuši nevienus vārtus.

«Visi mēs vēlamies rezultātu, tas ir skaidrs. Neviens nestrādā vienkārši tāpat. Vai uz mani tiek izdarīts spiediens? Ne tik liels, lai ietu mežā,» skaidroja treneris.

Sējējs ir pārliecināts, ka pēc četru vai piecu spēļu uzvaru sērijas komanda turnīra tabulā var pakāpties krietni augstāk. «Ja uzvarēs četros, piecos mačos, nonāksim turnīra tabulas vidusdaļā. Tomēr to nevar izdarīt, ja gūstam pa vieniem vārtiem mačā.»

Rīgas «Dinamo» komanda ar 13 punktiem 22 mačos atrodas pārliecinoši pēdējā vietā Austrumu konferencē un visā KHL kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu