Gudļevskim ļoti neveiksmīga spēle Ziemeļamerikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: crunch.com

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien aizvadīja neveiksmīgu spēli Amerikas Hokeja līgā (AHL), jo pirmajā periodā ielaida četras ripas un tika nomainīts.

Sirakjūsas «Crunch» komanda mājās ar 4:5 (2:4, 1:0, 1:1) zaudēja Jūtikas «Comets» vienībai.

Gudļevskis sāka spēli, taču 20 minūšu laikā spēja atvairīt tikai četrus no astoņiem metieniem, bet pēc pārtraukuma viņa vietu «Crunch» vārtos ieņēma Edamss Vilkokss, kurš tika galā desmit no 11 raidījumiem.

Divus vārtus Gudļevskis ielaida jau līdz ceturtajai minūtei, taču pēc tam «Crunch» saņēmās un spēja panākt izlīdzinājumu 2:2. Tiesa, turpinājumā atkal labāki bija viesi, kuri guva vēl divus vārtus.

Sirakjūzas komanda spēles turpinājumā divas reizes spēja pietuvoties līdz vienu vārtu attālumam, tomēr atspēlēties viņiem tā arī neizdevās, ciešot pirmo zaudējumu sezonā.

Gudļevskis šosezon ir piedalījies divos mačos, nospēlējot nepilnas 80 minūtes. Viņš ir atvairījis 82,8% pretinieku metienu, bet vidēji mačā ielaidis 3,77 ripas.

Tikmēr citā spēlē izpalika Latvijas hokeja uzbrucēju duelis. Riharda Bukarta pārstāvētā Springfīldas «Thunderbirds» viesos ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) uzvarēja Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kuras rindās savainojuma dēļ nebija Teodora Bļugera.

Vienīgos vārtus spēles desmitajā minūtē guva Raiens Horvats.

Bukarts šajā spēlē reizi meta pa vārtiem, kā arī cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Šosezon Bukarts trīs mačos ar rezultativitāti nav izcēlies, bet Bļugers vēl nav spēlējis.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Atlantijas divīzijā «Thunderbirds» ar četriem punktiem trīs mačos ir pirmajā vietā, bet «Penguins» ar diviem punktiem divos mačos ir trešā.

Tikmēr Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā «Crunch» ar četriem punktiem trīs mačos ir trešā, bet Klusā okeāna divīzijā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar zaudējumu vienīgajā mačā ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu