Bārtulis un Sotnieks neglābj komandas no minimāliem zaudējumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Minimālus zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos svētdien piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas «Admiral» komanda, kā arī Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska vienība Toljati «Lada», kuras galvenais treneris ir Artis Ābols.

(Ar jaunāko informāciju papildināts virsraksts un viss teksts.)

«Admiral» savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Čeļabinskas «Traktor» hokejistiem. Vienīgie vārti tika iemesti septītajā minūtē, kad izcēlās Aleksandrs Pankovs. «Admiral» komanda pa pretinieku vārtiem izpildīja 29 metienus, tomēr Čehijas izlases vārtsargs Pavels Francouzs tā arī netika pārspēts.

Bārtulis laukumā pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, kas bija pārliecinoši ilgākais laiks mačā, veicot trīs metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnot divas soda minūtes, veicot divus spēka paņēmienus un bloķējot vienu pretinieku raidījumu.

Tikmēr «Lada» ar 2:3 (0:0, 0:2, 2:1) izbraukumā Horvātijā piekāpās Zagrebas «Medveščak». Otrajā trešdaļā «Medveščak» ielaida divus vārtus, izceļoties čeham Tomāšam Mertlam un Aleksandram Žirū, bet trešās trešdaļas pirmajās piecās minūtēs «Lada» panāca neizšķirtu, precīziem esot Vasilijam Streļcovam un Staņislavam Bočarovam, kurš turklāt izcēlās mazākumā.

Tomēr 51.minūtē uzvaras vārtus guva Brendons Makmilans.

Sotnieks laukumā pavadīja 20 minūtes un 12 sekundes, atzīmējoties ar vienu metienu, vienu bloķētu raidījumu un vienu spēka paņēmienu.

Nesen traumu izārstējušais vārtsargs Masaļskis bija savas komandas pieteikumā, bet Iļja Ježovs «Lada» vārtos atvairīja 32 no 35 pretinieku mestajām ripām.

Panākumu spēlē Ķīnā izcīnīja līgas čempione Magņitogorskas «Metallurg», kas ar 5:1 (2:1, 2:0, 1:0) apspēlēja Pekinas «Kuņluņ Red Star», pa diviem vārtiem gūstot Sergejam Mozjakinam un Janam Kovāržam, bet Baltkrievijas vienība Minskas «Dinamo» ar 5:2 (2:0, 2:0, 1:2) savā laukumā pārspēja «Soči» hokejistus.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 61 punktu 25 spēlēs ir Sanktpēterburgas SKA, ko vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Trešā ar 48 punktiem 24 cīņās ir Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas «Dinamo» ar 39 punktiem ir septītā, bet astotnieku ar 34 punktiem noslēdz Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku «Jokerit».

Tikmēr Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» ar 14 punktiem 23 mačos ir Rietumu konferences un visas līgas vājākā vienība.

Savukārt Austrumu konferences līderpozīciju ar 50 punktiem 24 mačos atguvusi Magņitogorskas «Metallurg» komanda, kamēr «Admiral» ar 34 punktiem 23 spēlēs ir piektā, bet «Lada» ar 29 punktiem ir desmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu