Vasiļjevs gūst pirmos vārtus sezonā un realizē uzvaras «bullīti»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pieredzējušais Latvijas hokejists Herberts Vasiļjevs svētdien guva savus pirmos vārtus sezonā, kā arī realizēja uzvaru nesošo pēcspēles metienu, nodrošinot Krēfeldes «Pinguine» komandai uzvaru Vācijas Hokeja līgas (DEL) spēlē.

«Pinguine» viesos pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 0:0, 1:0) uzvarēja Šveningenes «Wild Wings» vienību, tiekot pie piektās uzvaras sezonā.

Vasiļjevs spēles 30.minūtē realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 2:0 viesu labā, taču trešā perioda vidū vadībā jau ar 3:2 atradās «Wild Wings». Krēfeldes vienībai četras ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Daniela Pjetas metiena izdevās panākt izlīdzinājumu, bet uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni.

Pēc trīs «bullīšu» sērijām rezultāts bija neizšķirts 1:1, bet piektajā sērijā Vasiļjevs guva uzvaras vārtus, nodrošinot Krēfeldes komandai uzvaru.

Vasiļjevs šosezon 13 spēlēs izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Vēlāk svētdien spēli aizvadīs arī Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas «Panther», kas uzņems Diseldorfas EG hokejistus.

Reķis, kurš piektdien aizvadītajā cīņā nebija «Panthers» komandas pieteikumā, šosezon sešos mačos ir guvis vienus vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles.

Krēfeldes klubs ar 17 punktiem 13 spēlēs turnīra tabulā pakāpies uz astoto vietu, kamēr «Panther» ar 12 punktiem 11 mačos ir 13.pozīcijā starp 14 klubiem.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu