Bukartam vārti un rezultatīva piespēle Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts svētdien guva savus kārtējos vārtus, kā arī izdarīja rezultatīvu piespēli, palīdzot «Zlin» komandai Čehijas čempionāta spēlē mājās ar 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) uzvarēt Litvīnovas «Verva» spēlētājus.

Bukarts pirmā perioda beigās skaitliskajā vairākumā palīdzēja Robertam Ržīčkam panākt 2:0 «Zlin» labā, savukārt trešā perioda trešajā minūtē latviešu uzbrucējs panāca 3:0, gūstot savus septītos vārtus sezonā.

Bukarts spēlēja 16 minūtes un 10 sekundes, divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības rādītāju +1.

«Zlin» šajā spēlē pārtrauca divu zaudējumu sēriju, tomēr tika pie trešās uzvaras pēdējos piecos mačos.

Šosezon Bukarts 14 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un septiņas reizes asistējis partneriem. Zīmīgi, ka līdzīgi statistikas rādītāji ir arī Petram Holīkam, abiem dalot līderpozīciju kluba rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Tāpat uzvaru svētdien izcīnīja Andra Džeriņa pārstāvētā Hradeckrālovas «Mountfield», kas mājās ar 5:1 (1:1, 1:0, 3:0) uzvarēja Brno «Kometa» komandu, taču latviešu uzbrucējs trešo maču pēc kārtas nespēlēja.

Šosezon Džeriņš 13 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Ar 23 punktiem 16 spēlēs «Mountfield» ieņem astoto vietu kopvērtējumā, kamēr «Zlin» ar 19 punktiem 14 mačos ir 11.pozīcijā 14 komandu vidū.

Bukarts «Zlin» komandai pievienojās pērn novembrī, bet Džeriņš «Mountfield» rindas papildināja starpsezonā. Abi uzbrucēji pirms tam pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu