Rīgas «Dinamo» sastāvam pievienojies uzbrucējs Roberts Lipsbergs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stoktonas "Thunder"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» pievienojies uzbrucējs Roberts Lipsbergs, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pašlaik 22 gadus vecais Lipsbergs iepriekšējās četras sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, bet šī mēneša vidū viņš tika atbrīvots no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) kluba Talsas «Oilers».

Iepriekšējā sezonā Lipsbergs, pagūstot uzspēlēt trīs ECHL klubos, 48 mačos izcēlās ar 11 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Lipsbergs Ziemeļamerikā spēlēja kopš 2012./2013.gada sezonas. Pirms došanās uz ECHL viņš spēlēja Rietumu hokeja līgas (WHL) junioru komandā Sietlas «Thunderbirds», kur karjeras laikā nospēlēja 155 spēles, izceļoties ar 79 vārtiem un 67 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 22 izslēgšanas mačos viņa rēķinā seši vārti un 12 rezultatīvas piespēles.

Lipsbergs regulāri pārstāvējis Latvijas U-18 un U-20 izlases pasaules čempionātos, bet pirms pārcelšanās uz Ziemeļameriku vienu sezonu pavadīja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā «Rīga».

Uzbrucējs 2014.gadā pārstāvēja Latvijas pieaugušo izlasi pasaules čempionātā Minskā.

Rīgas «Dinamo» šobrīd KHL regulārajā čempionātā piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas, turklāt šobrīd šī vienība ar 14 punktiem 23 spēlēs ieņem pēdējo vietu visā līgā, no priekšpēdējā pozīcijā esošās Novokuzņeckas «Metallurg» komandas atpaliekot par vienu punktu. Savukārt no astotās pozīcijas Rietumu konferencē, ko ieņem Helsinku «Jokerit», rīdziniekus jau šķir 20 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu