KHL vājākā komanda Rīgas «Dinamo» sāk izbraukuma tūri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar Maskavā aizvada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma maču, spēkojoties ar Mārtiņa Karsuma pārstāvēto «Dynamo» vienību. Mačs sāksies plkst.19:30, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā «VIASAT SPORT BALTIC».

Rīgas «Dinamo» iepriekšējās trīs spēles aizvadīja savā laukumā, piedzīvojot trīs neveiksmes. Šobrīd «Dinamo» vienība zaudējumus cietusi jau sešos mačos pēc kārtas.

Savukārt maskavieši pēdējo cīņu aizvadīja sestdien, kad ar 3:2 uzveica Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit» vienību. Karsums šim mačam nezināmu iemeslu dēļ netika pieteikts.

Svētdien Latvijas vienībai pievienojās 22 gadus vecais latviešu uzbrucējs Roberts Lipsbergs, kas iepriekšējās divas sezonas pavadīja Austrumkrastu hokeja līgā (ECHL).

Ar 14 punktiem 23 cīņās «Dinamo» atrodas Rietumu konferences pēdējā, 14. pozīcijā. No 13. vietas, kurā šobrīd atrodas Bratislavas «Slovan», rīdziniekus šķir 15 punkti. Tikmēr Maskavas «Dynamo» ar 39 punktiem ieņem sesto pozīciju.

Normunda Sējēja padotie gandrīz visos svarīgākajos statistikas rādītājos ieņem pēdējo vietu KHL. Šosezon pagalam neizdevusies sezona ir potenciālajam līderim Mikam Indrašim, kas 22 spēlēs atzīmējies ar četrām piespēlēm un nevienu vārtu guvumu.

Rezultatīvākais Rīgas «Dinamo» komandā ar 10 punktiem (4+6) ir aizsargs Guntis Galviņš, bet seši vārti un trīs rezultatīvas piespēles ir Koltonam Gilīsam.

Pēc šā mača Rīgas «Dinamo» viesos vēl aizvadīs divas cīņas, bet pēc tam sekos novembra izlašu pārtraukums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu