Vai izdosies pārtraukt 7 spēļu zaudējumu sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēli, tiekoties ar Podoļskas «Vitjaz» vienību. Mačs sāksies plkst.19:30, un to tiešraidē rādīs «Viasat Sport Baltic».

Rīgas «Dinamo» arī iepriekšējo maču aizvadīja viesos, kad ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas «Dynamo» vienībai. Latvijas vienība piedzīvojusi jau septiņus zaudējumus pēc kārtas.

Savukārt Podoļskas hokejisti pēdējā cīņā ar 1:2 piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Helsinku «Jokerit» vienībai. «Vitjaz» šobrīd cietuši trīs zaudējumus pēc kārtas.

Svētdien Latvijas vienībai pievienojās 22 gadus vecais latviešu uzbrucējs Roberts Lipsbergs, kas iepriekšējās divas sezonas pavadīja Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL). Viņš KHL vēl nav debitējis.

Ar 15 punktiem 24 cīņās «Dinamo» atrodas Rietumu konferences pēdējā, 14. pozīcijā. No 13. vietas, kurā šobrīd atrodas Bratislavas «Slovan», rīdziniekus šķir 14 punkti. Tikmēr «Vitjaz» ar 34 punktiem ieņem 10. pozīciju.

Normunda Sējēja padotie gandrīz visos svarīgākajos statistikas rādītājos ieņem pēdējo vietu KHL. Šosezon pagalam neizdevusies sezona ir potenciālajam līderim Mikam Indrašim, kas 22 spēlēs atzīmējies ar četrām piespēlēm un nevienu vārtu guvumu.

Rezultatīvākais Rīgas «Dinamo» komandā ar 11 punktiem (7+4) ir Koltons Gilīss.

Pēc šā mača Rīgas «Dinamo» savā laukumā spēkosies ar Minskas «Dinamo», bet pēc tam sekos novembra pārtraukums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu