HK «Kurbads» pievienojas Brancis, no komandas atlaiž trīs hokejistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Tehniskais uzbrucējs Edgars Brancis pēc vienas sezonas pārtraukuma atgriežas hokeja klubs «Kurbads» rindās un dosies laukumā jau 9. novembra spēlē pret «Zemgale/LLU», vēsta vienības mājaslapa.

Oktobra sākumā Edgars bija devies uz MOL (Ungārija un Rumānija) līgas komandu SC «Csikszereda», kur aizvadīja četras spēles. Bet aizvadītajā sezonā Edgars kopā ar Mārtiņu Gipteru bija svarīgi SHK «37 Piestany» komandas elementi Slovākijas ekstralīgas cīņās, 49 mačos atzīmējoties ar 22 (12+10) punktiem. Komanda finansiālu iemeslu dēļ šosezon spēlē Slovākijas trešajā līgā.

2014./2015. gada sezonā Brancis pievienojas «Kurbads» komandai sezonas vidū un palīdzēja iegūt sudraba medaļas. 12 regulārās sezonas spēlēs tika sakrāti 15 punkti, bet 13 izslēgšanas spēlēs Edgara kontā 6 punkti.

Hokejista gaitas Brancis un vēl virkne Latvijā zināmu šā gada gājuma hokejistu sāka Baldera hokeja skolā pie Aleksandra Klinšova un Anatolija Jemeļjaņenko, bet profesionāļa godā debitēja Latvijas čempionātā «Rīga 2000» komandas sastāvā.

Gaitām «Rīga 2000» sekoja Amerikas iekarošana, kur karjera neizdevās kā cerēts un Brancis atgriezās mājās – Liepājas «Metalurgs» komandā, kur nospēlēja četras sezonas.

Brancis ir vairākkārtējs Latvijas čempions gan Rīgas, gan Liepājas komandas rindās. Uzbrucējs lieliski pārredz laukumu, var iedot fantastisku piespēli partnerim, kā arī ir motivējošs cīņā saucējs. Tās ir īpašības, kas HK «Kurbads» noderēs cīņā par zelta godalgām.

Tāpat HK «Kurbads» pārtraucis sadarbību ar uzbrucēju Artjomu Ogorodņikovu un aizsargiem Edmundu Knikstu un Matīsu Gelaži.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu