Fāzels: 4-5 nedēļu laikā būs skaidrība par NHL spēlētāju dalību Olimpiādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels tuvāko četru piecu nedēļu laikā sola skaidrību par Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju dalību 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Sarunas starp NHL un Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) vadību nonāca strupceļā, kad SOK atteicās pasaules labākās hokeja līgas spēlētājiem apmaksāt apdrošināšanas un ceļu uz olimpiskajām spēlēm, kā tas bija iepriekš.

«Nākamās četras piecas nedēļas būs ļoti smagas. Tiks izlemts, vai NHL spēlētāji piedalīsies Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Tiksimies ar SOK, būs sarunas Ņujorkā ar aizokeāna pārstāvjiem. Decembra sākumā apspriedīsim šo jautājumu arī federācijā,» teica Fāzels.

Fāzels viesojies Dienvidkorejā, kur 2018. gadā no 9. līdz 25. februārim risināsies XXIII Ziemas Olimpiāde.

«Nesen biju Korejā. Pilnīgi noteikti var teikt, ka nākamās Ziemas olimpiskās spēles atšķirsies no Soču un Vankūveras olimpiskajām spēlēm. Tas nenozīmē, ka tās būs sliktākas - tās būs citādākas, korejiešu stilā. To saprot arī NHL, kurai tas ir izaicinājums. Ir svarīgi, lai Korejai jebkurā gadījumā palīdzētu attīstīt hokeju.»

Iepriekš Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju asociācija (NHLPA) pauda, ka izredzes līgas hokejistus redzēt olimpiskajās spēlēs ir 50 pret 50.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu