U-17 hokeja izlase piedalīsies Eiropas jaunatnes ziemas Olimpiādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matt Zambonin/HHOF-IIHF Images

No 11. līdz 18. februārim Turcijas pilsētā Erzurumā notiks 13. Eiropas jaunatnes ziemas Olimpiāde, kurā trešo reizi piedalīsies arī Latvijas jaunie hokejisti.

Eiropas jaunatnes ziemas Olimpiādes hokeja turnīrā piedalīsies sešas komandas: A apakšgrupā Latvijas hokejistu pretinieki būs Krievijas un Francijas vienaudži. B apakšgrupā savā starpā sacentīsies Slovākija, Baltkrievija un turnīra organizētāja Turcija.

Turnīra formāts paredz: katras grupas labākās komandas spēlēs par pirmo vietu, otrās - par trešo un komandas, kuras būs ieņēmušas pēdējo vietu grupā, sacentīsies savā starpā par piekto vietu. Līdz ar to katra komanda turnīrā aizvadīs trīs spēles.

Olimpiskajā hokeja turnīrā piedalīsies komandas, kuru spēlētāji ir dzimuši 2000. un 2001. gadā, proti, U-17 izlases.

Jāpiezīmē, ka Latvija šajā starptautiskajā jaunatnes sporta forumā piedalīsies jau trešo reizi. 2011. un 2013. gadā tika izcīnītas piektās vietas. Februārī Latvijas jaunajiem hokejistiem ir visas iespējas pacīnīties par medaļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu