Znaroka vadītā SKA Vladivostokā izcīna 21. uzvaru 22 mačos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Vācijas speciālista Oļega Znaroka un latvieša Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA komanda pirmdien izcīnīja sesto panākumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

SKA vienība ar rezultātu 4:1 izbraukumā pārliecinoši pieveica Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Tālo Austrumu vienību Vladivostokas «Admiral».

29 gadus vecais Bārtulis laukumā pavadīja 25 minūtes un 46 sekundes (otrs ilgākais laiks komandā), kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Spēli klātienē Vladivostokā noskatījās 5761 skatītājs.

Zvaigžņotajai SKA komandai šis ir sestais panākums pēc kārtas un 21. pēdējos 22 mačos.

Bārtulis, kurš ir «Admiral» kapteinis, šajā sezonā 33 mačos izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr citā mačā Habarovskas «Amur» ar 4:2 savu skatītāju priekšā pieveica Čerepovecas «Severstaļ».

SKA komanda ar 38 spēlēs iegūtiem 96 punktiem ir Rietumu konferences un visas līgas līdervienība. Savukārt «Admiral» tikpat mačos nopelnītie 55 punkti dod sesto pozīciju Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu