Rīgas «Dinamo» šovakar Piņķos spēkosies ar Zagrebas hokejistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas «Dinamo» šovakar Piņķu ledus hallē aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, tiekoties ar Horvātijas komandu Zagrebas «Medveščak». Mačs «Inbox.lv» ledus hallē sāksies plkst.19:30.

Iepriekšējos divus mačus rīdzinieki aizvadīja Tallinā, jo «Arēnā Rīga» šobrīd norisinās florbola pasaules čempionāts. Šajos divos dueļos Normunda Sējēja padotie spēkojās ar Magņitogorskas «Metallurg» (4:3 p.m.) un Čeļabinskas «Traktor» (2:4).

Tikmēr «Medveščak» otrdien aizraujošā cīņā ar 3:4 piekāpās Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Helsinki «Jokerit» komandai. Šobrīd «Medveščak» vienība piedzīvojusi jau četras zaudējumus pēc kārtas.

Rīgas «Dinamo» komandai divas nedēļas nevarēs palīdzēt uzbrucējs Koltons Gīliss (kājas trauma). Vienā no spēles epizodēm pret «Traktor» viņš saskrējās ar kapteini Gintu Meiju. Gilīss laukumu spēja atstāt vien ar lielām grūtībām, palīdzot komandas partneriem.

Šobrīd rezultatīvākais Rīgas «Dinamo» spēlētājs ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm ir Lauris Dārziņš, kuram ar 6+7 seko Miks Indrašis. Savukārt «Medveščak» rindās labākais punktu guvējs ar 6+14 ir Kolbijs Genovejs.

Pēc šīs cīņas rīdzinieki sestdien «Inbox.lv» ledus hallē tiksies ar Bratislavas «Slovan» vienību, bet nākamnedēļ KHL iestāsies decembra pārtraukums.

Ar 31 punktu 37 spēlēs rīdzinieki atrodas pārliecinoši pēdējā vietā Rietumu konferencē, bet «Medveščak» ar 45 punktiem ieņem 11.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu