Sējējs: Spēle mūsu izpildījumā bija drausmīga, atvainojos faniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Pēc kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» «sausā» zaudējuma ceturtdien galvenais treneris Normunds Sējējs atvainojās līdzjutējiem, atzīstot, ka vienības sniegums bijis drausmīgs.

Rīgas «Dinamo» hokejisti savā priekšpēdējā mājas spēlē šogad ceturtdien «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos ar rezultātu 0:4 (0:1, 0:1, 0:2) kapitulēja Horvātijas vienībai Zagrebas «Medveščak».

Rīdzinieki «sausā» zaudēja arī pirms trim nedēļām, kad «Medveščak» savā laukumā uzvarēja ar 1:0, bet kopā pēdējā mēneša laikā rīdzinieki jau četros mačos nav spējuši gūt vārtus.

«Atvainojos faniem par šodienas spēli. Cilvēki bija sanākuši, tomēr sniegums mūsu izpildījumā bija drausmīgs. Bez gūtiem vārtiem nevar cerētu uz uzvaru un pozitīvu spēli,» pauda Sējējs, uzsverot, ka iemesti vārti arī dod pozitīvu enerģiju.

«Šobrīd nemāku izskaidrot, kāpēc tāda spēle. Varbūt par daudz centāmies, jo spēlei gatavojāmies ļoti nopietni. Bija ļoti labi treniņi un analizējām pretinieku, centāmies veidot spēli uz ātriem pretuzbrukumiem,» stāstīja treneris.

«Ja nesanāk atdot divas precīzas piespēles, nekas no pretuzbrukumiem nesanāk.»

KHL tuvojas noslēgumam spēlētāju pāreju termiņš. Pēc sestdienas spēles, kad Piņķos tiks uzņemta Bratislavas «Slovan» komanda, sāksies nedēļu ilgs valstsvienību pārtraukums, un visticamāk rīdzinieku sastāvu skars nopietnas sastāva pārmaiņas, jo cerības uz izslēgšanas turnīru palikušas vairāk nekā teorētiskas. Tomēr Sējējs preses konferencē izteicās vien tik, ka potenciālās sastāva izmaiņas šobrīd nevēlas komentēt.

«Esmu priecīgs ar uzvaru un trim punktiem,» teica «Medveščak» galvenais treneris Gordijs Dvaiers. «Spēlējot tik mazā laukumā, bija jāpielāgojas. Ļoti svarīgi bija pirmie vārti, turklāt lieliski spēlēja mūsu vārtsargs Drū Makintairs.»

Piecu mājas spēļu sēriju Rīgas klubs noslēgs sestdien, kad turpat Piņķos spēkosies ar «Slovan». Pēc šiem mačiem būs valstsvienību pārtraukums, bet gada pēdējās četras spēles Latvijas komanda aizvadīs izbraukumā. Tikmēr nākamā spēle «Arēnā Rīga», kur patlaban norisinās pasaules čempionāts florbolā, notiks 3.janvārī.

Rīgas «Dinamo» ar 31 punktu 38 spēlēs ieņem pārliecinoši pēdējo vietu Rietumu konferences 14 klubu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu