Bļugers pēc tarumas izārstēšanas aizvadījis pirmo spēli Pitsburgas «Penguins» fārmklubā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: WCHA

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pēc savainojuma izārstēšanas piektdien aizvadīja pirmo spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas «Penguins» fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) Vilksbāres/Skrentonas «Penguins».

«Penguins» vienība, kas ir viena no vadošajām AHL, piektdien savā laukumā ar 2:5 (1:2, 0:1, 1:2) piekāpās Hēršijas «Bears» vienībai.

Bļugers šajā mačā izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet dueli viņš noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon Bļugers vēl nebija aizvadījis nevienu maču, jo savainojumu guva neilgi pirms sezonas sākuma. Latvietis martā ar Pitsburgas «Penguins» parakstīja divu gadu sākuma līmeņa līgumu, kas spēkā stājās no šīs sezonas.

Bļugers iepriekšējā sezonā AHL regulārajā čempionātā aizvadīja desmit spēles, pie rezultativitātes punktiem netiekot un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -2. Savukārt izslēgšanas turnīrā viņš tikpat mačos tika pie rezultatīvas piespēles un neitrāla lietderības koeficienta.

Pirms tam četras sezonas Bļugers nospēlēja Minesotas Štata universitātes komandā «Mavericks», kas spēlē Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā.

Citā piektdienas mačā pie panākuma tikusi vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch» vienība, kas savā laukumā ar 4:2 (1:1, 0:1, 2:0) pieveica Olbanī «Devils».

Gudļevkis šajā mačā palika uz rezervistu soliņa, bet viņa konkurents par vietu vārtos Edams Vilkokss atvairīja 25 no 27 metieniem.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā «Penguins» ar 31 punktu 22 mačos ir Atlantijas divīzijas otrajā vietā un otrajā pozīcijā visā līgā, bet «Crunch» vienība ar 30 punktiem 22 cīņās ir Ziemeļu divīzijas vadībā.

Savukārt Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 19 punktiem 17 spēlēs atrodama Klusā okeāna divīzijas sestajā pozīcijā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu