Rīgas «Dinamo» šķiras no diviem viesspēlētājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pārtraucis līgumsaistības ar amerikāņu aizsargu Patriku Malenu un kanādiešu uzbrucēju Džastinu Šagu, vēsta vienības mājas lapa.

Rīgas komandas vadību nav apmierinājis viņu sniegums. «Dinamo» komanda jau pilnībā zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas mačos, tādēļ arī pieņemts lēmums atbrīvoties no šiem leģionāriem.

24 gadus vecais Šags šosezon piedalījies 33 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guvis divus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles partneriem, viņa lietderības koeficients ir -3.

Savukārt 30 gadus vecais Malens 39 mačos izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, ar nopelnītiem 12 punktiem būdams otrs rezultatīvākais aizsargu vidū.

Normunda Sējēja vadītajai Rīgas «Dinamo» komandai šī sezona ir pagalam neveiksmīga. Tā ar 39 spēlēs iegūtiem 34 punktiem ir vājākā Rietumu konferencē un otra vājākā visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu