Video: Prāta Vētra aicina uz labdarības hokeja spēli Ūdrīša atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Hokeja klubs «Kurbads» 21. decembrī plkst. 18.00 aicina visus līdzjutējus uz labdarības spēli pret hokeja klubu «Prizma» Ogrē, Vidzemes ledus hallē. Visi ieņēmumi no pārdotajām biļetēm tiks ziedoti mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša atbalstam - rehabilitācijai un atlabšanai. Biļetes cena ir divi eiro.

«Tā ir lieliska iespēja ar spēli, ko mēs visi mīlam, palīdzēt mūziķim, kurš radījis visu iemīļotu mūziku. Neviens nav pasargāts no nelaimēm un dzīves pārbaudījumiem, tāpēc aicinu visus uz hokeja spēli, lai sniegtu atbalstu Ūdrīša rehabilitācijai,» saka «Kurbada» vārtsargs Mārtiņš Raitums, tuvs mūziķa ģimenes draugs.

Grupas «The Hobos» līderi, komponistu, dzejnieku un ceļotāju Rolandu Ūdri šā gada 17. janvārī notrieca automašīna. Vairākas nedēļas Ūdrītis cīnījās par dzīvību. Šo cīņu mūziķis uzvarēja, tomēr priekšā vēl tāls ceļš līdz pilnīgai rehabilitācijai, un Rolandam šobrīd ir vajadzīga pilna aprūpe un uzmanīga kopšana. Ziedot mūziķim iespējams, zvanot uz tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 EUR) vai ar pārskaitījumu fondam «Ziedot.lv» ar norādi Rolandam Ūdrim.

Ziemassvētku priekšvakarā Ogrē Latvijas čempionāta labdarības spēlē tiksies «Kurbads» un «Prizma». Hokeja klubs «Kurbads» šogad aizvada savu 20. sezonu, bet pēdējās trijās sezonās ir izcīnījis sudraba medaļas Latvijas čempionātā. Komandas galvenais treneris ir Rodrigo Laviņš, bet sastāvā ir vairāki Latvijā zināmi hokejisti - Juris Štāls, Aleksandrs Macijevskis, Mārtiņš Raitums, Bruno Zabis, Koba Jass un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu